Animal in motion

Ruimte voor je slogan

Om praksis

Mit navn er Christel Dubbeld (1983). Efter at have opnået mit diplom i fysioterapi ved Utrecht University of Applied Sciences (2004), specialiserede jeg mig yderligere. Først i ødemterapi modum Vodder og Master 'Onkologi & Fysioterapi' og derefter i Veterinær osteopati på ICREO (2008). I årene efter fortsatte jeg med at dykke dybere ned i komplementær sundhedspleje, lærte at arbejde med Lecherantenne og tog forskellige kurser inden for fytoterapi, ortomolekylær terapi, spagyrik og ernæring inden for både humane og veterinære områder. Jeg fulgte også træningen i Trigger Point Reset Method.

Der er nu gået knap 15 år og som helhedsterapeut og osteopat har jeg fået stor erfaring med hurtigt og effektivt at fjerne hovedpine, rygsmerter, nakkesmerter, mave-tarm-problemer, hudproblemer, hormonproblemer osv. hos både mennesker og dyr. 


Som terapeut har jeg fokus på at genoprette, aktivere eller vedligeholde kroppens selvhelbredende kapacitet. Jeg ser på personen som en helhed - på hele systemet - og forsøger at behandle årsagen til klagen så meget som muligt i stedet for blot symptomet.


Øve sig
Praksisen blev grundlagt i 2008 som 'Dyr i bevægelse'. Praksisen voksede hurtigt til en fuldtidspraksis, hvor jeg i starten primært fokuserede på behandling af hunde, katte og heste. Selvfølgelig var andre dyr (og er stadig) nemme at behandle, og det er sådan jeg behandler køer, grise, får, æsler, marsvin, kaniner og endda en svane.


I min praksis ser jeg på det samlede billede - hele systemet - og det inkluderer ofte ejeren. Når alt kommer til alt: Ligesom børn kan dyr spejle sig smukt. Og så med årene kom der flere og flere humane ønsker: I starten kun 'ejeren af', men nu er praksis også meget besøgt af mennesker uden dyr.
Det er dejligt nu at kunne kombinere min erfaring fra det almindelige fag (min erfaring som fysio- og ødemterapeut) med et holistisk, naturligt syn. Jeg forstår begge verdener, så det er ikke 'enten det eller det', men jeg oplever, at begge verdener kan supplere hinanden smukt.


I starten af ​​2023 emigrerede jeg med Maarten, vores børn Thomas, Kate, Oliver og Noah og en stor del af vores dyr til Bornholm, en dansk ø ved Sverige. Vi ledte efter mere ro, mere plads, mere natur, flere muligheder for at leve et selvforsynende liv og ønskede at fortsætte med at give 'normal' hjemmeundervisning, noget der blev stadig sværere i Holland. Vi har boet på vores nye sted siden marts, hvilket vi er utrolig glade for.


Emigration forårsagede en del ændringer; Jeg kommer nu til Holland hver 4. til 6. uge for fysiske aftaler. Jeg arbejder også meget online: Jeg måler mennesker og dyr ud fra foto og indtag, hvorefter jeg lægger en behandlingsplan. Ressourcerne kan derefter sendes fra Holland. Indtil videre har vi været meget tilfredse med denne måde at arbejde på; Jeg kan reagere meget hurtigere på (akutte) henvendelser om hjælp (noget som tidligere var ret svært på grund af en travl dagsorden) og jeg kan også jævnligt se patienter 'live' i praksis.